Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2002 από τους αδελφούς  Σωκράτη και Ευάγγελο Οικονόμου. Οι δραστηριότητες της ξεκίνησαν με την εμπορία χαρτικών, απορρυπαντικών και τροφίμων σε επαγγελματικές συσκευασίες, για την τροφοδοσία Χώρων Μαζικής Εστίασης ( Ξενοδοχεία - Εστιατόρια - Καφετέριες κοκ ), αντιπροσωπεύοντας κορυφαίες εταιρείες του χώρου όπως : ΕΛΑΙΣ UNILEVER, ΥΦΑΝΤΗΣ , ARLA FOODS, HENKEL-ECOLAB, DIANA ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ, ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, AGRINO, ΚΟΡΕ ΑΕ, JOHNSON DIVERSEY ΕΛΛΑΣ ΑΕ, COCA-COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε., CADBURY ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ,  ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. , GEORGIA-PACIFIC ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε , ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΑΙΑ Α.Ε. , ΣΕΒΑΘ Α.Β.Ε. κ.α.

Πετυχαίνοντας γρήγορη και μεγάλη ανάπτυξη, η εταιρεία επεκτάθηκε από το 2004 και στη γκάμα των προϊόντων καφέ (εσπρέσο, φίλτρου, ελληνικός, στιγμιαίος) και συναφών ροφημάτων (σοκολάτα, τσάι, γρανίτες), καθώς επίσης και στον επαγγελματικό εξοπλισμό (μηχανές εσπρέσο, μύλοι άλεσης, φίλτρα νερού, φραπιέρες, μπλέντερ, πλυντήρια πιάτων-ποτηριών, παγομηχανές κλπ).

Το 2010 η εταιρεία μπήκε στη διαδικασία αγοράς Ιταλικών  μηχανημάτων και εξοπλισμού καβουρντίσματος καφέ και στην εισαγωγή ωμού καφέ διαφόρων ποικιλιών, ώστε να καβουρντίζει δικά της χαρμάνια, να τα συσκευάζει σε επαγγελματικές συσκευασίες και να τα διαθέτει στον τομέα  HO.RE.CA.

Το 2015, μετά από πολύχρονη έρευνα και εμπειρία, η εταιρεία ξεκίνησε δυο νέες  συνεργασίες με εργοστάσια του εξωτερικού που μέχρι τώρα δεν είχαν παρουσία στη χώρα μας, αναλαμβάνοντας κατά αποκλειστικότητα  τη διανομή των προϊόντων τους σε όλη την Ελλάδα.

Τον Οίκο Excelsior SRL, με έδρα την ΤΕΡΓΕΣΤΗ , γνωστής και ως «πρωτεύουσας του καφέ» ,ο όποιος είναι από τους παλαιότερους και ποιό φημισμένους της ΒΑ Ιταλίας και παράγει γνήσια κλασσικά ιταλικά παραδοσιακά χαρμάνια εσπρέσο εξαιρετικής ποιότητας, καθώς επίσης και orzo-barley coffee, ginseng coffee κλπ.

Τον Οίκο Balkam Group Ltd , το μεγαλύτερο  εργοστάσιο παράγωγης καφέ στην ΝΑ Ευρώπη (δυναμικότητας 4 τόνων/ώρα). Χρησιμοποιούμε πλήρως αυτοματοποιημένα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας της Γερμανικής PROBAT, που μας επιτρέπουν να αγγίξουμε τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.Ένα μεγάλο μέρος της δραστηριότητας μας είναι ο τομέας της Iδιωτικής Eτικέτας (Private Label). Ενδεικτικά, πρόσφατα αναλάβαμε την παραγωγή των προϊόντων "ARO"  της "Metro Cash & Carry" σε 15 χώρες της Ε.Ε.

certificates

Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και για αυτό δημιουργήσαμε τον νέο δικτυακό ιστότοπο  www.coffeecoffee.gr